Christelijke jongerenreis naar het beloofde land

Christelijke jongerenreis naar het beloofde land

Israël wordt ook wel het beloofde land genoemd. Waarschijnlijk ken je alle plaatsen van naam uit de Bijbel. Maar hoe leuk zou het zijn om de plaatsen met eigen ogen te bekijken? Met Beter-Uit kun je deze zomer op Christelijke jongerenreis naar Israël. Met een kleine groep Christelijke jongeren kun je ervaren hoe het is om te drijven in de Dode zee en struinen door de nauwe straatjes van Jeruzalem. Maar natuurlijk gaan we nog veel meer ontdekken tijdens deze onvergetelijke jongerenreis.

 

Genoeg te zien in Israël
We brengen een bezoek aan het Romeinse Caesarea, waar ze recentelijk nog prachtige mozaïek hebben ontdek uit de gloriedagen van de stad. We zullen overnachten bij gastvrije woestijnnomaden in een heus Bedoeïenenkamp en ook zullen we een bezoek brengen aan het bergfort Massada. Daarnaast zullen we verschillende Bijbelse plaatsen verkennen, maar ook zul je opgravingen en indrukwekkende landschappen zien zoals je ze nog nooit gezien hebt. Kortom, de jongerenreis naar Israël is er een vol hoogtepunten die je absoluut niet wilt missen!

 

Op reis met Hanne de Vries

Een groepsreis naar Israël is bijzonder, maar wij van Beter-uit.nl hebben ook nog eens kunnen regelen dat Hanne de Vries in de zomer van 2018 met ons meereist. Gedurende de hele reis beleeft hij samen met jou het Beloofde land! Hoe uniek is dat? Hanne is zeker geen onbekende in christelijk Nederland. Het is duidelijk: Hanne (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken.

 

Hoogtepunten van de reis

  • Overdenkingen en muziek door Hanne de Vries
  • Eerste kennismaking met het beloofde land
  • Reis vanuit een Bijbels oogpunt
  • Raften op de Jordaanrivier
  • Unieke ervaring: overnachting in een bedoeïenenkamp in de woestijn
  • Dobber in de Dode Zee
  • Nederlandssprekende gids
  • Entreegelden, fooien en ruimbagage inbegrepen

 

Boek online bij Beter-Uit

Kun je niet wachten om het mooie Israël samen met andere christelijke jongeren te ontdekken? Boek dan vandaag nog de Christelijke jongerenreis naar Israël van Beter-Uit! Wil je op de hoogte blijven van het aanbod christelijke reizen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de vakanties van Beter-Uit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *